Първоначално публикувано от salih84
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.9ТД общи приказки и помощ
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Благодаря за схемата колега. Сега съм с нова стоп машинка и работи идеално, видях че на схемата е кондензатор. Старата я разглобих там където прави контакт да видя дали не е нагоряло, но си е ок. С отвертка дадох контакт между двете пластинки но не работи, а след този кондензатор като направя контакт работят. Според мен там е проблема засега ще си карам с новата.
Благодаря все пак за отделеното време!Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение75W80 или 75W90
Comment
-
Аз като го сменях маслото на кутията купих 2 л. Събра около 1,5 л., останалото го прибрах за доливане ако се наложи. Успех!Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Comment
-
Тази сутрин колата не запали .
Подгрев има
клапана работи
чудя се да за датчика на коляновия вал ,дайте някакви идеи ако някой се е сблъсквал с подобен проблем
до днес колата си палеше от половин оборот,ще започна от цедката в резервоара и горивния филтърLast edited by budged3d; d.m.y г., 07:58.АЛФА 145 TD
sigpic
Comment
-
Подвел съм сеза мое щастие се оказа релето за подгрева,
заблудих се защото индикатора за подгрев ми свети адекватно .Миналата година когато имах проблем с въпросното реле лампичката за подгрев въобще не светеше.АЛФА 145 TD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от budged3d Покажи съобщениечудя се да за датчика на коляновия валAlfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Ето ми темата от миналата година там съм качил снимки
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=91613
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
нашите са тези с 6 те пина
Дизеловите пунтота от 1ва генерация са със същите релета като нашите
а за проверката взимаш един мултицет + закачаш на шината на подгревните свещи,а минуса на акумулатора (-) или някъде от купето няма значение
даваш на контакт и гледаш дали има напрежение на шината , попринцип съм забелязал че свещите продължават да се подгравят няколко секунди след като е угаснала лампата в купето да знаешLast edited by budged3d; d.m.y г., 21:02.АЛФА 145 TD
sigpic
Comment
Comment